Выбрать страницу

Конгрес об’єднання Громадян України

Основною метою проекту є повна заміна режиму держаної влади, яка діє виключно в інтересах олігархічних кланів, та не відповідає національним інтересам Громадян України. Замінити на цифрове соціально-політичне керування Україною безпосередньо активними та небайдужими  громадянами України, які мають повноваження подавати законопроекти та проводити цифрове офіційне голосування, це вирішує проблему монополізації олігархічними групами внутрішніх процесів держави, ручного керування та корупції. Це дає можливість запустити процес відбудови країни, по образу мислення та розуміння життя Громадян України. Центром комунікації, управління та безпосереднього контролю громадянами політичних та економічних процесів держави є програмне забезпечення «Державна цифрова соціальна мережа»  яке об’єднує та організовує громадян, органи адміністрації та всі процеси котрі відбуваються в країні, роблячи їх прозорими та зрозумілими. Система дає можливості для громадян брати участь в законотворчості, висуваючи на загальне голосування свої пропозиції, займатися політичною та економічною освітою громадян,  для повного розуміння процесів в країні, розумно розподіляти ресурси та робити Україну заможною, технологічною, сильною, демократичною та конкурентною країною.

Всі ці задачі вирішать активні та геніальні громадяни країни, завдяки національному програмному забезпеченню, яке виконує функцію засобу комунікації між Законодавцями (Громадянами) та органами виконання волі Громадян (інститути адміністрування).

Програмне забезпечення виглядає як національна соціальна мережа але з системними функціями та захистом від злому. Кожен громадянин має можливість зареєструватись тільки офіційно, він получає персональний кабінет, електронний гаманець, банківський рахунок, офіційний електронний підпис, систему офіційного цифрового голосування, стрічку пропозицій законопроектів з відео зверненнями авторів на голосування, систему економічного відстеження, надходжень та витрат України в реальному часі, цифрову конституційну та законодавчу базу з можливістю її змінити кожному хто побачив несправедливість, також буде запущена навчальна програма відео уроків політичної та економічної освіти громадян України в стрічці програмного забезпечення. Одне з завдань програмного забезпечення, систематизувати та автоматизувати процеси котрі проходять між різними інститутами адміністрування країною, та направити всі дії структури на виконання завдань які дають громадяни України, тому що вони і є джерело влади. Громадяни самостійно розділяться на п’ять рівнів соціальної активності в створенні загального блага, та будуть мати різні ступені доступу до національного багатства в залежності від ступені активності, також громадяни зможуть змінити рівень соціальної активності в будь який час по власному бажанню.

Якщо ми гідна та розумна нація, ми колективно зробимо заможну, суверенну та конкурентну Україну, на яку буде рівнятися весь світ!